• SALGSFORECAST

UDNYT VÆRDIEN AF JERES DATA, OG RAM MERE PRÆCIST MED SALGSFORECASTET

I mødet med vores kunder oplever vi, at udarbejdelsen af salgsforecast typisk er præget af tidskrævende manuelt arbejde og store datamængder. Vi hjælper vores kunder med at effektivisere processen og udnytte værdien af deres data, bl.a. ved ”statistical forecasting”.

Ingen manuelle processer

I vores løsninger kombinerer vi det bedste fra to verdener: En hurtig og sikker bagvedliggende database til lagring af alle data samt en velkendt og fleksibel brugergrænseflade i Excel. Kombinationen gør det muligt at automatisere manuelle processer og samtidig udnytte de data, I har til rådighed, mhp. statistiske fremskrivninger af realiserede tal.

Slut med mavefornemmelser

Salgsforecastet er ikke blot baseret på en kvalificeret mavefornemmelse, men tager afsæt i fakta. Tilliden til tallene er højere, og tiden kan i stedet bruges til at analysere og finpudse salgsforecastet frem for at konsolidere og afstemme tunge Excel-ark. Vi skræddersyr løsningen til jeres specifikke behov og hjælper også gerne med at implementere simuleringsmuligheder, som sætter jer i stand til hurtigt at analysere effekten af ændringer i fx pris- og rabatstrukturer.

Vil I vide mere?

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår jeres salgsforecast-proces. Læs også vores case om statistical forecasting, hvor vi har hjulpet en større international produktionsvirksomhed med at forbedre nøjagtigheden af deres salgsforecast markant.

 


KONTAKT 

Martin Mark Rasmussen
Partner
Tlf.: +45 6179 8020
E-mail: mmr@exacto.dk


I denne korte video fortæller vores CEO, hvordan vi hjælper virksomheder med at lave præcise og datadrevne salgsforecast.

STØRRE PRÆCISION

Vil I gerne lave salgsforecast, der rammer mere præcist? Vi udvikler skræddersyede løsninger, hvor salgsforecastet er lagt an på statistiske fremskrivninger af realiserede tal. I får højere tillid til tallene og opnår optimal udnyttelse af jeres foreliggende datagrundlag.

STÆRKE ANALYSER

Vil I gerne blive klogere på jeres tal? Med vores løsning får I et stærkt analyseværktøj til opfølgning i løbet af et budgetår. Fx med funktionaliteter til hurtigt at simulere på effekten af ændringer i pris- og rabatstrukturer.

HÅNDTÉR STORE DATAMÆNGDER

Vil I gerne udnytte værdien af jeres data? Vi hjælper jer med en skræddersyet databaseløsning, der gør det let og enkelt at håndtere store datamængder og hurtigt trække brugbare nøgleinformationer ud af jeres datasæt, når I skal udarbejde jeres salgsforecast.

CASE

STATISTICAL FORECASTING
International produktionsvirksomhed forbedrer nøjagtighed af forecast markant.

Læs mere

HVORDAN KOMMER VI I GANG?

I vores møde med jer vil vi indledningsvis afklare, om I skal have udviklet nye løsninger eller optimeret jeres eksisterende.

Uanset valget er det vores målsætning, at løsningerne øger jeres effektivitet, strømliner jeres processer og er nemme at anvende i hverdagen. 


Læs mere

HVAD LAVER VI?

BUDGETTERING & FORECASTING

BUDGETTERING & FORECASTING

Har I en tung og tidskrævende budgetproces, som kunne trænge til et service-eftersyn?

 

Læs mere

RAPPORTERING

RAPPORTERING

Betaler I licens til en standardiseret rapporteringsløsning, som ikke imødekommer jeres behov?

 

Læs mere

KONSOLIDERING

KONSOLIDERING

Er jeres konsolideringsmodeller præget af mange manuelle rutiner og svære at få et overblik over?

 

Læs mere

SALGSFORECAST

SALGSFORECAST

Kunne I tænke jer et forecast-grundlag baseret på realiserede tal i et rullende statistisk forecast?

 

Læs mere

TILBUDSMODEL

TILBUDSMODEL

Er tilbudsgivning en strømlinet proces med sikkerhed for overholdelse af fx standardpriser og rabatstrukturer i jeres virksomhed?

 

Læs mere

RESSOURCE-PLANLÆGNING

RESSOURCE-PLANLÆGNING

Har I brug for at få bedre overblik over jeres planlagte ressourceforbrug?

 

Læs mere

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab