• HVORDAN KOMMER VI I GANG?

BEHOVSAFKLARING

I vores møde med jer vil vi indledningsvis afklare, hvori jeres behov består – og om I skal have udviklet nye løsninger eller optimeret jeres eksisterende. Uanset valget er det vores målsætning, at løsningerne øger jeres effektivitet, strømliner jeres processer og er nemme at anvende i hverdagen.

Skitsering af opgaven

Et typisk udviklingsprojekt starter med et indledende møde, hvor opgaven skitseres. Ofte tages der udgangspunkt i den løsning, som I bruger i dag. Vi sørger for, at de rette spørgsmål bliver stillet, således at løsningen har en fornuftig balance i forhold til pris, og at den rummer den dynamik og fleksibilitet, som sætter jer i stand til selv at varetage det daglige vedligehold. Dette gælder også i forhold til, hvilken platform løsningen bør baseres på. Om det skal være Excel alene, eller om Excel skal kombineres med databaseteknologi.


Tilbud & kravspecifikation

Herefter udarbejder vi et tilbud, inklusiv en overordnet kravspecifikation. Når tilbuddet er accepteret, løser vi opgaven i tæt samarbejde med jer, ofte ved at være fysisk til stede hos jer. Dette giver erfaringsmæssigt den mest effektive opgaveløsning.


Test, fejlretning & implementering

Løsningen undergår test og fejlretning og sættes i drift. Vi uddanner som en del af implementeringen administratorer/modelejerne, og hvis det er nødvendigt står I selv for at uddanne slutbrugere. Det står jer frit for selv at varetage det daglige vedligehold, men vi supporterer naturligvis alle vores løsninger, eventuelt via en supportaftale.

Kontakt os, hvis I vil høre mere om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

 


KONTAKT 

Martin Mark Rasmussen
Partner
Tlf.: +45 6179 8020
E-mail: mmr@exacto.dk

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab