• BOLIGREGNSKAB

OPDATÉR DATA MED ET ENKELT KLIK

Med BoligRegnskab kan I nu lettere holde styr på regnskaberne i boligforeningens mange afdelinger. I undgår at bruge unødig tid på manuel håndtering af regnskabstal – med risiko for fejlindtastning – idet dataudtræk sker automatisk via EG Bolig.

Foretager I efterposteringer, kan regnskabstallene nemt og hurtigt opdateres med blot et enkelt klik. Kommentarer til regnskabet gemmes automatisk, så de let kan findes frem – uden at skulle lede gamle Excel-filer igennem.

Funktionaliteter

  • Overblik: Allerede på modellens forside præsenteres I for, om resultatopgørelse og balance stemmer, og om noterne stemmer til regnskabslinjerne – så I ved, hvor I skal lede. 
  • Rapporter: Her finder I alle tilgængelige rapporter samlet i en overskuelig oversigt. Som udgangspunkt er alle standard-regnskabsrapporter til rådighed.
  • Afdelinger/selskab: Her er regnskabet for alle afdelinger og selskaber samlet ét sted.
  • Flere brugere: Regnskabsudarbejdelsen foretages i én samlet Excel-model på tværs af organisationen. Det betyder, at alle arbejder i den seneste version, mens databasen holder styr på tallene, sikkerheden og adgangene.
  • Bemærkninger: Bemærkninger til regnskabet gemmes direkte i databasen og knytter sig således til de enkelte regnskaber og linje.
  • Udskrift / PDF: Vælg selv, hvilke rapporter der skal med i den endelige udskrift til printer eller PDF.

 


KONTAKT

Tom Kortegaard
Partner
Tlf.: +45 6179 8050
E-mail: tko@exacto.dk

VIL I VIDE MERE?

Vi har flere end 10 års erfaring med udvikling af løsninger til små som store boligforeninger landet over. Vi kender deres udfordringer og leverer løsninger, der passer præcis til deres behov.

Giv vores partner Tom Kortegaard et kald på +45 6179 8050, eller send en mail på tko@exacto.dk, hvis I gerne vil høre mere. Vi kommer gerne forbi jer og præsenterer vores løsninger. Det er også muligt at booke en online-demo.

Læs mere

UDNYT JERES DATA

Benytter I jer af EG Bolig til håndtering af administrative opgaver i jeres boligforening, er der en række fordele i relation til exactos boligprodukter.

Alle vores fem værktøjer til effektiv boligadministration er nemlig fuldt intergreret til EG Bolig. Det betyder, at al den data, I allerede har adgang til via EG Bolig, let og enkelt trækkes ind i de løsninger, vi udvikler til jer. I arbejder dermed i et automatiseret setup og undgår spildtid på manuel håndtering af data, når I fx skal budgettere eller lave regnskab.

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab