• BOLIGBALANCE

DIGITALISÉR JERES AFSTEMNINGSPROCES

Med BoligBalance kan I optimere jeres afstemningsproces. I får et digitalt værktøj, der skaber overblik, sikrer et bedre workflow og letter regnskabsafslutningen. Regnskabstal trækkes automatisk fra de datakilder, I allerede benytter jer af, og processen styres nu ét og samme sted. I slipper dermed for det besværlige og tidskrævende arbejde, det er, manuelt at skulle sammenholde og afstemme regnskabstal fra flere forskellige datakilder.

 

Funktionaliteter

  • Digitalisering: Ingen manuel håndtering og konsolidering af regnskabstal. Afstemninger foretages udelukkende i et digitalt setup, hvor data trækkes direkte fra de datakilder, som I i forvejen benytter jer af. 
  • Overblik: I arbejder kun i ét og samme system og kan let danne jer overblik over alle de data, der er relevante for en effektiv regnskabsafslutning.
  • Workflow: I kan præcist se, hvor langt I er i jeres regnskabsafslutning. Med farveangivelser i rødt-gult-grønt fremgår det tydeligt, hvilke afstemninger der er færdige - og hvad der mangler.
  • Processtyring: Tal til afstemning bliver først frigivet af jer, som administrerer processen, når I er klar. I undgår dermed dobbeltarbejde, og at afdelinger kan loade data, før det er aktuelt at gå i gang.
  • Brugerstyring: I kan selv styre bruger- og administrationsrettigheder, og dermed hvem der har adgang til hvilke data. Dette giver et ekstra lag af sikkerhed i håndteringen af eventuelle personfølsomme data.


KONTAKT

Tom Kortegaard
Partner
Tlf.: +45 6179 8050
E-mail: tko@exacto.dk

VIL I VIDE MERE?

Vi har flere end 10 års erfaring med udvikling af løsninger til små som store boligforeninger landet over. Vi kender deres udfordringer og leverer løsninger, der passer præcis til deres behov.

Giv vores partner Tom Kortegaard et kald på +45 6179 8050, eller send en mail på tko@exacto.dk, hvis I gerne vil høre mere. Vi kommer gerne forbi jer og præsenterer vores løsninger. Det er også muligt at booke en online-demo.

Læs mere

UDNYT JERES DATA

Benytter I jer af EG Bolig til håndtering af administrative opgaver i jeres boligforening, er der en række fordele i relation til exactos boligprodukter.

Alle vores fem værktøjer til effektiv boligadministration er nemlig fuldt intergreret til EG Bolig. Det betyder, at al den data, I allerede har adgang til via EG Bolig, let og enkelt trækkes ind i de løsninger, vi udvikler til jer. I arbejder dermed i et automatiseret setup og undgår spildtid på manuel håndtering af data, når I fx skal budgettere eller lave regnskab.

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab