• BOLIGBUDGET

KOM HURTIGERE I MÅL UDEN MANGE EXCEL-FILER

Med BoligBudget strømliner I budgetprocessen. Det bliver lettere at budgettere på tværs af boligforeningens mange afdelinger. I behøver ikke længere at skulle holde styr på flere forskellige versioner eller bekymre jer om, at nogen kommer til at ændre data, som de ikke må. Medarbejdere kan på én og samme tid lægge budget for deres respektive afdelinger. Vigtigst af alt: Det er slut med distribution af Excel-filer.

Funktionaliteter

  • Budget: Her kan I udarbejde specifikke afdelingsbudgetter på baggrund af de seneste
    5 års regnskabstal, 3 års budgettal samt centralt opsatte priser og satser. 
  • Oversigt: Her får I overblik over budgettet på de enkelte konti – og dermed på tværs af afdelinger.
  • Rapporter: Her finder I alle tilgængelige rapporter samlet i en overskuelig oversigt.
  • Udskrift / eksport: Her kan I let og enkelt udskrive eller eksportere budgetdata til eksempelvis EG Bolig alt  afhængig af behov.
  • Drift & vedligehold: Her finder I en oversigt over poster i drift og vedligehold til understøttelse af budgetprocessen. Det planlagte vedligehold holdes op imod henlæggelsen (real og budget), så udviklingen i denne kan fremskrives.
  • Import: Her kan I efter ønske importere data fra andre systemer til budgetmodellen.

BoligBudget er fuldt integreret med EG Bolig, så realiserede tal og tidligere års budgettal er tilgængelige - ligesom budgettet naturligvis kan læses tilbage til EG Bolig uden manuelle indtastninger.


KONTAKT

Tom Kortegaard
Partner
Tlf.: +45 6179 8050
E-mail: tko@exacto.dk

VIL I VIDE MERE?

Vi har flere end 10 års erfaring med udvikling af løsninger til små som store boligforeninger landet over. Vi kender deres udfordringer og leverer løsninger, der passer præcis til deres behov.

Giv vores partner Tom Kortegaard et kald på +45 6179 8050, eller send en mail på tko@exacto.dk, hvis I gerne vil høre mere. Vi kommer gerne forbi jer og præsenterer vores løsninger. Det er også muligt at booke en online-demo.

Læs mere

UDNYT JERES DATA

Benytter I jer af EG Bolig til håndtering af administrative opgaver i jeres boligforening, er der en række fordele i relation til exactos boligprodukter.

Alle vores fem værktøjer til effektiv boligadministration er nemlig fuldt intergreret til EG Bolig. Det betyder, at al den data, I allerede har adgang til via EG Bolig, let og enkelt trækkes ind i de løsninger, vi udvikler til jer. I arbejder dermed i et automatiseret setup og undgår spildtid på manuel håndtering af data, når I fx skal budgettere eller lave regnskab.

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab