• TILBUDSMODEL

SÅDAN STRØMLINER I JERES TILBUDSGIVNING

Hvordan sørger vi for, at vores sælgere altid er opdaterede på gældende priser og rabatstrukturer, når de udarbejder deres tilbud? Og kan vi standardisere processen fra lead til tilbud, så det bliver mindre tidskrævende?

Det er nogle af de spørgsmål, vi ofte møder hos vores kunder, når vi taler om effektivisering af tilbudsprocessen. Hos exacto vil vi gerne gøre det lettere for jer at udarbejde tilbud, så I skaber effektivt overblik over jeres pipeline og sikrer en solid rentabilitet på bundlinjen.


Automatisering af processen

Der er mange variable, der kan influere en tilbudsgivning som fx ændrede priser på materialer og fragt eller udsving i valutakurser. Det kræver det rette tekniske setup at køre en effektiv tilbudsproces, så risikoen for fejl minimeres.

Vi automatiserer processen og udvikler løsninger, hvor alle tilbudsdata justeres og opdateres fra centralt sted. Sælgere bliver dermed kun præsenteret for aktuelle prissatser og gældende rabatstrukturer. Og I undgår unødige fejl, da manuel håndtering af tilbudsdata er elimineret. Fordi der ikke længere skal bruges ekstra tid på pristjek og gennemgang af øvrige tilbudsdata, sparer I tid, som kan bruges på andre vigtige opgaver.


Ét samlet overblik

Med vores løsning kan I let kan danne jer overblik over jeres pipeline. Vi samler alle relevante tilbudsdata ét sted og integrerer i øvrigt også løsningen til jeres CRM-system. I får dermed mulighed for at gøre effektivt status over udgående tilbud og sælgernes performance på én og samme tid – og sikrer således en effektiv pipeline management.

Brugeradgange og rettigheder håndteres via et brugervenligt administrationsmodul, så sælgerne kan hente præcis de tilbudsdata, der er relevante for dem – hverken flere eller færre.


Vil I vide mere?

Vi har stor erfaring med udvikling af tilbudsmodeller, som hjælper vores kunder med at standardisere og automatisere tilbudsprocessen. Kontakt os for et uforpligtende møde, og hør mere om mulighederne. 

 


KONTAKT 

Martin Mark Rasmussen
Partner
Tlf.: +45 6179 8020
E-mail: mmr@exacto.dk

ALTID OPDATEREDE PRISER

Vil I gerne sikre jer, at priser og rabatprocenter altid stemmer, når I sender tilbud afsted? Vi hjælper jer med at automatisere processen, så variable prisdata opdateres fra centralt sted. I undgår dermed de manuelle fejl, som ofte kan præge en tilbudsproces.

TILBUDSFORMAT

Vi ensarter tilbudsformatet, så design og form er det samme hver gang i de tilbud, I sender til jeres kunder. Layoutet matches op mod jeres visuelle identitet for at sikre en rød tråd til jeres virksomheds øvrige kommunikation.

SKRÆDDERSYET LØSNING

Med en skræddersyet løsning gør vi det let og enkelt for jer at håndtere tilbudsdata og ensarte jeres tilbudsgivning – og i et layout, der fremstår professionelt og i overensstemmelse med jeres visuelle identitet.

HVORDAN KOMMER VI I GANG?

I vores møde med jer vil vi indledningsvis afklare, om I skal have udviklet nye løsninger eller optimeret jeres eksisterende.

Uanset valget er det vores målsætning, at løsningerne øger jeres effektivitet, strømliner jeres processer og er nemme at anvende i hverdagen. 


Læs mere

HVAD LAVER VI?

BUDGETTERING & FORECASTING

BUDGETTERING & FORECASTING

Har I en tung og tidskrævende budgetproces, som kunne trænge til et service-eftersyn?

 

Læs mere

RAPPORTERING

RAPPORTERING

Betaler I licens til en standardiseret rapporteringsløsning, som ikke imødekommer jeres behov?

 

Læs mere

KONSOLIDERING

KONSOLIDERING

Er jeres konsolideringsmodeller præget af mange manuelle rutiner og svære at få et overblik over?

 

Læs mere

SALGSFORECAST

SALGSFORECAST

Kunne I tænke jer et forecast-grundlag baseret på realiserede tal i et rullende statistisk forecast?

 

Læs mere

TILBUDSMODEL

TILBUDSMODEL

Er tilbudsgivning en strømlinet proces med sikkerhed for overholdelse af fx standardpriser og rabatstrukturer i jeres virksomhed?

 

Læs mere

RESSOURCE-PLANLÆGNING

RESSOURCE-PLANLÆGNING

Har I brug for at få bedre overblik over jeres planlagte ressourceforbrug?

 

Læs mere

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab