• BOLIGBI

FÅ BEDRE INDBLIK I JERES BOLIGFORENING

Med BoligBI kommer tættere på jeres kerneforretning og får indsigt i væsentlige områder af boligforeningens hverdag - bl.a. effektiviseringsmålene (baselinemodellen), som er inkluderet og klar til brug fra dag ét. Alle analyser laves på samme datagrundlag, idet data kun ligger ét sted.

 

Funktionaliteter

  • Økonomi: Her kan I analysere på en given afdeling for en given periode med fokus på regnskab og nøgletal.
  • Udlejning: Her kan I analysere på hhv. tomgang og fraflytning i forhold til fx boligtype, afdeling og årstal.
  • Venteliste: Her kan I analysere på tilbud pr. medlem samt foretage en ventelisteanalyse ud fra eksempelvis boligtype og afdeling.
  • Drift: Her kan I analysere på planlagt drift og vedligehold inden for en given periode. Der kan samtidig analyseres på udestående pr. aktivitet og fag. Desuden på forbrug på hhv. afdeling og måned.
  • Controlling: Her får I mulighed for at sammenligne nøgletal på tværs af afdelinger – navnlig mhp. effektivitetsforbedringer inden for forskellige områder. Hvor økonomi-funktionen fokuserer på den enkelte afdeling, giver denne
    controlling-funktion adgang til analyser på tværs af afdelinger/områder.
  • Egne rapporter: Her kan I selv udarbejde rapporter på basis af de tal, der er til rådighed i den bagvedliggende SQL-database og EG Bolig.

 

Bemærk: BoligBI vil løbende blive udviklet med flere analyser, som det vil være muligt at tilkøbe i tillægspakker - fx en tillægspakke til analyse af syn og genhusning.KONTAKT

Tom Kortegaard
Partner
Tlf.: +45 6179 8050
E-mail: tko@exacto.dk

VIL I VIDE MERE?

Vi har flere end 10 års erfaring med udvikling af løsninger til små som store boligforeninger landet over. Vi kender deres udfordringer og leverer løsninger, der passer præcis til deres behov.

Giv vores partner Tom Kortegaard et kald på +45 6179 8050, eller send en mail på tko@exacto.dk, hvis I gerne vil høre mere. Vi kommer gerne forbi jer og præsenterer vores løsninger. Det er også muligt at booke en online-demo.

Læs mere

BoligBudget - kom hurtigere I mål uden mange Excel-filer

Vil I gerne øge kvaliteten i jeres budgettering og samtidig strømline processen? Med BoligBudget undgår I de mange Excel-filer, som typisk er det, der gør det ekstra tungt og tidskrævende at nå i mål med budgetteringen.

Læs mere

BoligRegnskab - opdatér data med ét enkelt klik

Vil I gerne undgå at bruge unødig meget tid på manuel håndtering af regnskabstal? Med BoligRegnskab sker dataudtræk automatisk via EG Bolig, så det bliver lettere at lave regnskab på tværs af boligforeningens afdelinger.

Læs mere

BoligBalance - digitalisér jeres afstemningsproces

Vil I gerne effektivisere jeres afstemningsproces? Med BoligBalance får I et digitalt værktøj, der skaber overblik, sikrer et bedre workflow og letter regnskabsafslutningen, fordi processen styres ét og samme sted.

Læs mere

BoligBI - få bedre indblik i jeres boligforening

Ønsker I et mere kvalificeret indblik i jeres nøgletal og en mere målrettet rapportering? Med Bolig BI laves alla dataanalyser på samme datagrundlag, da data kun ligger ét sted.

Læs mere

BoligByg - skab samlet overblik over jeres byggeprojekter

Skal det være lettere for jer at holde styr på alle jeres projekter i hele byggeperioden? Med BoligByg får I ét samlet overblik over igangværende arbejder og kan løbende holde jer opdateret på økonomiske nøgletal.

Læs mere

Sådan bygger vi vores løsninger

Vores boligværktøjer udvikles med afsæt i vores egen teknologi exacto core®. Her udnytter vi synergierne mellem Microsoft Excel og Microsoft SQL, så det bliver lettere at håndtere data og slippe for trægt manuelt arbejde.

Læs mere

UDNYT JERES DATA

Benytter I jer af EG Bolig til håndtering af administrative opgaver i jeres boligforening, er der en række fordele i relation til exactos boligprodukter.

Alle vores fem værktøjer til effektiv boligadministration er nemlig fuldt intergreret til EG Bolig. Det betyder, at al den data, I allerede har adgang til via EG Bolig, let og enkelt trækkes ind i de løsninger, vi udvikler til jer. I arbejder dermed i et automatiseret setup og undgår spildtid på manuel håndtering af data, når I fx skal budgettere eller lave regnskab.

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab