SÅDAN BYGGER VI VORES LØSNINGER

exacto core® er baseret på standard Microsoft-produkter – primært Microsoft Excel og Microsoft SQL. Vi udnytter synergierne mellem de to platforme, så Excel bliver en velkendt og intuitiv brugergrænseflade oven på en stærk database-teknologi.

Langt størstedelen af de løsninger, vi i dag udvikler til vores kunder, tager afsæt i vores exacto core®-teknologi. På toppen af det videreudvikler vi og tilpasser de enkelte løsninger, så de bedst imødekommer virksomhedernes behov.

 

Hvilke fordele er der?

Med koblingen af Excel og SQL oplever brugeren ingen forskel, idet der blot skrives direkte fra Excel og ned i databasen. På grund af de indbyggede brugerrettigheder (Microsoft AD) kan alle brugere benytte én og samme Excel-fil, hvilket gør, at man med exacto core® kan eliminere stort set alle Excel-filer i en given forretningsproces, fx inden for budget eller planlægning.

exacto core® indeholder ud over Excel-integrationen en række værdifulde funktionaliteter, såsom log-funktion, server-baseret fejlhåndtering og en meget fleksibel datamodel, der kan skræddersyes til ethvert behov. Vores løsninger kan skaleres stort set ubegrænset. Vi har fx erfaring med applikationer helt op til 1.000 brugere.

 

Vi skræddersyr løsningerne

Vi går altid i tæt dialog med vores kunder omkring deres forventninger og behov, når vi udvikler nye løsninger. Vi har fokus på, at brugergrænsefladen i Excel skal være velkendt for den enkelte bruger – og at den bedst afspejler den virkelighed, brugerne opererer i.

Samtidigt har vi et meget specifikt fokus på at levere løsninger, der er langt mere intuitive, fleksible og hurtige at arbejde i, end hvad brugerne tidligere har været vant til. Den gode brugeroplevelse er i centrum.

Målet er bl.a. at skabe bedre overblik over data hurtigere og dermed lette arbejdsgange. Målet er også at højne datakvalitet og sikkerhed gennem fx indbyggede kontroller og forskellige lag af brugerrettigheder i løsningen. Alt sammen for, at relevante beslutningstagere til enhver tid har et solidt og fuldt opdateret datagrundlag at træffe vigtige forretningsmæssige beslutninger ud fra.

 

Vil I vide mere?

Kontakt os for et uforpligtende møde. Eller læs mere om vores cases her.

 


KONTAKT 

Martin Mark Rasmussen
Partner
Tlf.: +45 6179 8020
E-mail: mmr@exacto.dk

HVAD LAVER VI?

BUDGETTERING & FORECASTING

BUDGETTERING & FORECASTING

Har I en tung og tidskrævende budgetproces, som kunne trænge til et service-eftersyn?

 

Læs mere

RAPPORTERING

RAPPORTERING

Betaler I licens til en standardiseret rapporteringsløsning, som ikke imødekommer jeres behov?

 

Læs mere

KONSOLIDERING

KONSOLIDERING

Er jeres konsolideringsmodeller præget af mange manuelle rutiner og svære at få et overblik over?

 

Læs mere

SALGSFORECAST

SALGSFORECAST

Kunne I tænke jer et forecast-grundlag baseret på realiserede tal i et rullende statistisk forecast?

 

Læs mere

TILBUDSMODEL

TILBUDSMODEL

Er tilbudsgivning en strømlinet proces med sikkerhed for overholdelse af fx standardpriser og rabatstrukturer i jeres virksomhed?

 

Læs mere

RESSOURCE-PLANLÆGNING

RESSOURCE-PLANLÆGNING

Har I brug for at få bedre overblik over jeres planlagte ressourceforbrug?

 

Læs mere

HVORDAN KOMMER VI I GANG?

I vores møde med jer vil vi indledningsvis afklare, om I skal have udviklet nye løsninger eller optimeret jeres eksisterende.

Uanset valget er det vores målsætning, at løsningerne øger jeres effektivitet, strømliner jeres processer og er nemme at anvende i hverdagen. 


Læs mere

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab