• BOLIGBYG

SKAB SAMLET OVERBLIK OVER JERES BYGGEPROJEKTER

Få lettere ved at holde styr på alle projekter i hele byggeperioden. I får ét samlet overblik igangværende arbejder og kan løbende holde jer opdateret på økonomiske nøgletal. En brugerstyret adgang betyder, at alle i jeres organisation nemt kan tilgå lige netop den information, der er relevante for dem – men uden at der deles data, som ikke alle skal have adgang til.

 

Funktionaliteter

  • Oversigt: I får ét samlet overblik over alle projekter i hele byggeperioden – og med løbende opdatering af fremdrift i projekterne. Det gælder i forhold til økonomi, likviditet, aktiviteter og faser.
  • Rapporter: Her kan ledelse hurtigt trække rapporter for alle projekter. Projektledelse og administration kan hente data med detaljeret visning af hvert enkelt projekt.
  • Brugerstyring: I får brugerstyret adgang, så hver bruger kan tilgå de data, der er relevante for dem – og kun med adgang til de projekter og informationer, der vedrører deres specifikke arbejde.
  • Historik: Løbende statusopdateringer kører i et automatisk setup. I kan når som helst kan hente statusopdateringer fra projektets delfaser frem og analysere på historiske data.
  • Tidsforbrug: Hold styr på, hvor meget tid I bruger på jeres byggeprojekter. Få en Power App til mobilen koblet direkte op på BoligByg, så brugere let tidsregistrere, og I kan holde snor i tidsforbrug for hvert enkelt projekt. Har I allerede et system til tidsregistrering, sørger vi for, at I let kan trække jeres tidsregistreringer direkte ind i BoligByg, så al relevant information samles ét sted.
  • Tilpasning: Vi tilpasser BoligByg-værktøjet, så det specifikt matcher netop jeres byggestyringsproces og projektledelse.


KONTAKT

Tom Kortegaard
Partner
Tlf.: +45 6179 8050
E-mail: tko@exacto.dk

VIL I VIDE MERE?

Vi har flere end 10 års erfaring med udvikling af løsninger til små som store boligforeninger landet over. Vi kender deres udfordringer og leverer løsninger, der passer præcis til deres behov.

Giv vores partner Tom Kortegaard et kald på +45 6179 8050, eller send en mail på tko@exacto.dk, hvis I gerne vil høre mere. Vi kommer gerne forbi jer og præsenterer vores løsninger. Det er også muligt at booke en online-demo.

Læs mere

UDNYT JERES DATA

Benytter I jer af EG Bolig til håndtering af administrative opgaver i jeres boligforening, er der en række fordele i relation til exactos boligprodukter.

Alle vores fem værktøjer til effektiv boligadministration er nemlig fuldt intergreret til EG Bolig. Det betyder, at al den data, I allerede har adgang til via EG Bolig, let og enkelt trækkes ind i de løsninger, vi udvikler til jer. I arbejder dermed i et automatiseret setup og undgår spildtid på manuel håndtering af data, når I fx skal budgettere eller lave regnskab.

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab