• HVEM ER VI

EKSPERTER I SKRÆDDERSYEDE PLANNING-SYSTEMER

Hos exacto hjælper vi virksomheder med at strømline data-drevne forretningsprocesser og omsætte data til information. Vi udvikler skræddersyede planning-systemer, der forbedrer overblikket, eliminerer manuelt arbejde og frigiver tid til andre forretningskritiske opgaver. Med vores systemer sætter vi virksomheder i stand til hurtigt og effektivt at indsamle og analysere data, så de kontinuerligt kan monitorere vigtige KPI’er, øge indsigten i kerneforretningen og på den baggrund træffe vigtige forretningsmæssige beslutninger.

 

Hvorfor

I mange større virksomheder er processer inden for ”planning”, fx budgettering, forecasting og ressourceplanlægning, ofte baseret på en omfattende høst af data i Excel-filer. Behovet opstår typisk, idet der er behov for en mere agil og nuanceret data-model i planning-sammenhæng, end den som ERP-systemet benytter.

Excel bliver det foretrukne redskab og har mange fordele i forhold til udviklingshastighed og fleksibilitet. I det øjeblik antallet af Excel-filer bliver bare moderat større, begynder ulemperne imidlertid at overstige fordelene. Mængden af manuelt arbejde ift. opdatering, versionsstyring, konsolidering og afstemning - kombineret med lav grad af sikkerhed - gør, at en løsning baseret på et stort antal Excel-filer ikke er optimal. 

I exacto har vi har derfor udviklet en teknologi, exacto core®, som kombinerer det bedste fra begge verdener: Excel som fleksibel brugergrænseflade oven på en hurtig og sikker database. Vi kommer væk fra alle Excel-filerne og det manuelle arbejde og over til et professionelt udviklet system, der sparer en masse tid i hverdagen, baseret på velkendt teknologi.

 

Hvordan

Vi udvikler skræddersyede planning-systemer, der designes specifikt til vores kunders behov. Vi benytter os af standard Microsoft-teknologi med en SQL-database som back end og Excel, Access og PowerBI som brugergrænseflade. 

Vi fokuserer især på, at vores systemer er:

  • Tidsbesparende
  • Brugervenlige
  • Personuafhængige
  • Supporterede 

Kort sagt; et skræddersyet system baseret på standard-teknologi, som vores kunder selv kan vedligeholde.

 

Hvem er vi

exacto er et konsulenthus med indgående viden om datatunge planlægningsprocesser. Virksomheden ejes af Martin Mark Rasmussen, Peter Jørgen Nørvig og Tom Kortegaard. Alle tre har en baggrund fra Danmarks førende revisions- og konsulenthuse.

Vores konsulenter har, ud over omfattende specialist-kompetence i vores platforme, videregående uddannelser og praktisk erfaring inden for økonomi og projektledelse. Vi er derfor i stand til at tilbyde kvalificeret sparring i forbindelse med opgaveløsning på både teknisk og praktisk niveau; vi betragter os selv som ”forretningskonsulenter” frem for ”IT-konsulenter”.

exacto tæller i dag 14 fuldtidsansatte konsulenter fordelt på kontorer i Aarhus og København. Siden 2007 har vi leveret over 1.800 løsninger til vores godt 700 kunder - heraf en lang række af Danmarks største virksomheder.


Martin Mark Rasmussen
CEO & Partner, København
Tlf.: +45 6179 8020
E-mail: mmr@exacto.dk

 


Peter Jørgen Nørvig
Partner, København
Tlf.: +45 6179 8060
E-mail: pjn@exacto.dk

 


Tom Kortegaard
Partner, Aarhus
Tlf.: +45 6179 8050
E-mail: tko@exacto.dk

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Vi er altid på udkig efter nye konsulenter til vores kontorer i København og Aarhus. Så er du bedre end de fleste i Excel og SQL, er det måske dig, vi mangler her hos exacto.

Læs mere

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab