• VIL DU MED PÅ HOLDET?

JOBOPSLAG 

Vil du gerne udvikle løsninger i Excel og SQL for nogle af Danmarks største virksomheder? Så kom med på holdet hos exacto, og få en fleksibel og spændende hverdag i et innovativt miljø og i en virksomhed i vækst. exacto er altid på udkig efter både senior- og juniorkonsulenter til deres kontorer i København og Aarhus.

Hvem er exacto? 

exacto er Danmarks førende konsulenthus inden for professionel udvikling af skræddersyede løsninger baseret Excel og SQL. Sammen med nogle af Danmarks største virksomheder udvikler vi løsninger, der automatiserer og forenkler forretningsprocesser, og derved sparer en masse tid og manuelt arbejde i hverdagen.

Så er du bedre end de fleste i Excel og SQL – og forstår du værdien af samspillet mellem IT og forretning – er det måske dig, vi mangler.

Hvad indeholder jobbet?

Konsulentopgaverne varierer i størrelse og kompleksitet: Fra Excel-baserede løsninger med fokus på automatisering af manuelle rutiner til omfattende planlægningsløsninger, hvor der arbejdes med underliggende SQL-databaser og integration til andre systemer; typisk inden for budgetting/forecasting, ressourceplanlægning eller andre processer med et planlægningsfokus.

Hos exacto arbejder vi med en egenudviklet innovativ teknologi inden for Microsoft-platformen og oplever stigende efterspørgsel efter vores ydelser. Du bliver derfor en del af et konsulenthus i vækst – og med kontorer i både Danmark og Tyskland kan vi tilbyde et både spændende og afvekslende job i et miljø med meget høj faglighed og et internationalt udsyn.

Hvem leder vi efter?

Vi arbejder i krydsfeltet mellem forretningen og IT og har fokus på at levere skræddersyede løsninger, der giver stor værdi for vores kunder. Der stilles derfor store krav til din forretningsforståelse, kreativitet og evner for problemløsning. Men det betyder også, at jobbet er afvekslende og udfordrende med gode udviklingsmuligheder, såvel personligt som fagligt.

Vi søger både konsulenter med flere års erfaring inden for økonomi og IT samt nyuddannede kandidater med relevant erfaring fra studiejob eller andet.


Kvalifikationer

 • Længere videregående uddannelse, gerne inden for økonomi
 • Relevant erhvervserfaring:
  • 1-3 års erhvervserfaring eller evt. relevant erfaring fra et studiejob
  • 3-5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling
 • Dokumenteret udviklingserfaring i Excel/VBA og gerne SQL
  Konsulenterfaring fra f.eks. revisions-, outsourcing- eller BI-branchen er en fordel, men ikke afgørende.


Det forventes, at du som konsulent kan tage ansvar for din egen kundeportefølje. Der lægges derfor vægt på, at du arbejder selvstændigt og tager ansvar for at opgaverne løses i rette tid og kvalitet; vi slipper ikke opgaven før det virker.

Samtidig er det vigtigt, at du er udadvendt og kan begå dig på mange niveauer i en organisation, da du ofte vil være det primære kontaktpunkt for samarbejdet og kommer helt tæt på vores kunders hverdag og deres forretning. 

 

Hvad tilbydes du?

Hos exacto får du mulighed for at arbejde sammen med nogle af de bedste i branchen og få sparring med andre eksperter inden for området. Kollegaerne er fagligt ambitiøse og med en altid professionel tilgang til opgaverne og mødet med kunderne. Du får en spændende og ansvarsfuld stilling med gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet i hverdagen.

Du får bl.a.:

 • Innovativt miljø med gode sparringsmuligheder og fokus på vidensdeling
 • Stor fleksibilitet under devisen: frihed under ansvar
 • Sund work/life balance
 • Attraktiv lønpakke med pension og personalegoder (fri tlf., bredbånd og sundhedsforsikring)
 • Mulighed for hjemmearbejde

Omgangstonen på kontoret er afslappet og humoristisk, og et godt sammenhold er en prioritet. For som konsulenthus – hvor meget af hverdagen foregår ude hos kunderne – er det vigtigt med en faglig og social god base hjemme på kontoret.  Derfor arrangeres der fx månedlige morgenmøder med fælles morgenmad på kontorerne i København / Aarhus, hvor medarbejderne skiftes til at vise nye løsninger mhp. videndeling, ligesom der tre-fire gange årligt afholdes sociale arrangementer.


Er du interesseret?

Så send CV og ansøgning til Peter Jørgen Nørvig på pjn@exacto.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at ringe på telefon +45 6179 8060.

Som ansøger giver du et frivilligt og aktivt samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger.


KONTAKT

Peter Jørgen Nørvig
Partner, København
Tlf.: +45 6179 8060
E-mail: pjn@exacto.dk

 

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Hvem er vi
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab