• TILVALGSMODULER

VBA

VBA

Lad Excel gøre arbejdet for dig

Lær, hvordan du får Excel til at gøre præcis, hvad du vil, og når du vil – uden at røre en finger. Ved brug af det skjulte programmeringssprog, der kører i baggrunden af Excel, kan du få Excel til at bearbejde information, oprette rapporter, udføre tilbagevendede opgaver og meget mere. Det er nemt og ligetil at bruge, og vi viser dig præcis, hvordan du gør. Modulet kan tilpasses både begyndere og mere rutinerede brugere.

Læs mere
Power BI

POWER BI

Tag din rapportering til et nyt niveau 

Med Power BI kan du skabe effektfulde og interaktive rapporter, som giver brugerne endnu mere værdi. I forløbet kommer vi igennem hele processen fra import og bearbejdning af data til færdige interaktive rapporter. Du får desuden inspiration til at lave egne brugertilpasninger, der understøtter alle dine rapporteringsbehov.

Læs mere
Avancerede formler

AVANCEREDE FORMLER

Få indblik i brugen af mere avanceret funktionalitet

Bliv i stand til at skrive og kombinere de funktioner, som gør Excel virkelig smart. Du lærer, hvilke formler du kan bruge i hvilke situationer, hvordan du bedst arbejder med avancerede formler, og hvordan du vedligeholder eksisterende formler.

Læs mere
Financial modeling

FINANCIAL MODELING

Byg din egen budgetmodel

Opnå de praktiske færdigheder til at opbygge robuste modeller, som kan benyttes til både planlægning og være med til at give et dybere indblik i forretningen. Modulet dækker de grundlæggende færdigheder og teknikker, som benyttes når der skal opbygges detaljerede finansielle modeller fra bunden.

 

Læs mere
Udvidet rapportering

UDVIDET RAPPORTERING 

Få inspiration til opbygning af dine rapporter

Vi viser, hvordan du nemt kan opbygge din rapportering i Excel, som tilmed er let at vedligeholde, og som samtidig giver modtageren et maksimum af relevant information. Du lærer at samle information og præsentere det på en interaktiv måde, hvilken giver modtageren svar i stedet for flere spørgsmål.

Læs mere
Ekstra workshop

EKSTRA WORKSHOP

Kom helt i mål med det, du har lært

Få hjælp til at omsætte indholdet fra kurset til din egen opgaveportefølje. Forøg udbyttet fra kurset ved at afsætte ekstra tid til at komme ordentligt i gang med de nye kompetencer.

Læs mere
”Jeg synes, at Flemming er en super underviser, der virkelig brænder for emnet og det kreative og smarte i at optimere ens processer.”
”Super godt kursus, som jeg får stor gavn af.”
”Gav mig helt klart inspiration til steder, hvor vi kan gøre tingene mere optimalt.”

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Om exacto
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab