Er jeres budgetproces en tidsrøver?

...og benytter I jer af et stort antal Excel-filer, når I budgetterer? Med exacto budgeting kan I nøjes med én Excel-fil oven på en SQL-database.

Vi er eksperter i Excel og har gennem de seneste 13 år specialiseret os i budgetløsninger til store og mellemstore virksomheder. På den baggrund har vi udviklet exacto budgeting


Vi strømliner processen!

I vores løsning har vi kombineret det bedste fra to verdener: En hurtig og sikker bagvedliggende SQL-database til lagring af alle data samt en velkendt og fleksibel brugergrænseflade i Excel. Kombinationen gør, at det er slut med at distribuere Excel-filer, holde styr på mange versioner samt bekymre sig om, at nogen ser data, som de ikke må. 

Eksempler på kunder, som vi har hjulpet med en ny budgetløsning: 

  • International produktionsvirksomhed - ca. 200 enheder
  • International shippingvirksomhed - ca. 80 enheder
  • Finansiel virksomhed - ca. 550 enheder
  • Publikationsvirksomhed - ca. 175 enheder
  • Engrosvirksomhed - ca. 100 enheder

exacto budgeting er fuldt skalérbart og kan derfor tilpasses virksomhedens størrelse og behov. Kontakt os, og hør mere om de forskellige muligheder, som vi kan tilbyde jer med exacto budgeting

KONTAKT 

Martin Mark Rasmussen
Partner
Tlf.: +45 6179 8020
E-mail: martin@exacto.dk

 

BOOK EN DEMO

Er I interesseret i at høre nærmere om de forskellige muligheder, som vi kan tilbyde jer med exacto budgeting? Vi kommer gerne ud til et møde og præsenterer værktøjet for jer. Eller I kan booke os til en demo via et onlinemøde.

Kontakt partner Martin Mark Rasmussen, tlf.: +45 6179 8020, e-mail: martin@exacto.dk

Ingen distribution af Excel-filer

exacto budgeting strømliner budgetprocessen. I det indbyggede workflow har I overblik over, hvor langt I er i budgetprocessen. Det er også muligt at arbejde med flere budgetversioner. 

Brugervenlig løsning

Via det brugervenlige administrationsmodul kan I selv stå for den daglige vedligeholdelse af exacto budgeting. Vi hjælper også gerne med at skræddersy en supportaftale.

Høj sikkerhed

Sikkerheden i exacto budgeting er baseret på AD-rettigheder og derfor på niveau med virksomhedens øvrige IT-systemer. Ingen ser data, som de ikke har  rettigheder til. Via den indbyggede logfunktionalitet kan alle ændringer spores.

Ingen licensomkostninger

exacto budgeting er udelukkende baseret på Microsoft-teknologi, og I ejer selv løsningen. Dvs. I har ingen brugerafhængige licensomkostninger og ingen faste vedligeholdelsesomkostninger.

Mange muligheder

exacto budgeting kan videreudvikles på mange måder. Fx med funktionaliteter til opdatering med realiserede tal, simulering på væsentlige parametre samt statistisk forecasting. Reelt er det kun fantasien, der sætter begrænsningen.

Få Svar på jeres spørgsmål!


Der kan være mange spørgsmål at tage stilling til, når et nyt budgetsystem overvejes. Vi giver her vores svar på de spørgsmål, vi oftest møder hos vores kunder.

 


Læs mere

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
peter@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tom@exacto.dk

Genveje

Forside
Om exacto
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab