• OM EXACTO

VI GØR VEJEN FRA DATA TIL BESLUTNING KORTERE

 

Hvorfor

For mange virksomheder er Excel et af de mest anvendte værktøjer til datahåndtering og -analyse og er dermed ofte grundlaget for vigtige forretningsmæssige beslutninger. Ekspertviden om Excel er derfor en vigtig grundsten for enhver virksomhed, hvis systemer og processer understøttes af Excel.

Det er vores erfaring, at langt de fleste virksomheder har godt styr på deres systemer og processer. Der er dog næsten altid er mulighed for en effektivisering og optimering af de Excel-løsninger, som virksomhederne arbejder med. Deres løsninger kan enten være præget af træge manuelle rutiner, manglende brugervenlighed, personafhængighed, eller at validiteten af data er svær at sikre.

Vi tror på, at vi med vores ekspertviden om Excel og databaser kan imødegå de udfordringer, vi møder hos vores kunder. Derfor har vi specialiseret os i professionel udvikling af løsninger i Excel og har et hold skarpe Excel-eksperter klar til at hjælpe.

 

Hvordan

Vi udvikler skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i vores kunders individuelle behov. Vi benytter os af platforme som Excel, Access/SQL og VBA. Vores løsninger er:

  • Tidsbesparende ift. vedligehold og daglig drift
  • Automatiserede
  • Brugervenlige
  • Personuafhængige
  • Dokumenterede
  • Supporterede

 

Hvem er vi

exacto ejes af Martin Mark Rasmussen, Peter Jørgen Nørvig og Tom Kortegaard. Alle tre har en baggrund fra nogle af Danmarks førende revisions- og konsulenthuse. Vores Excel-konsulenter har, ud over specialistkompetence inden for Excel og databaser, videregående uddannelser inden for økonomi. Størstedelen har herudover praktisk erfaring fra økonomi- og regnskabsfunktioner. Vi er derfor i stand til at tilbyde kvalificeret sparring i forbindelse med opgaveløsning på både teknisk og praktisk niveau.

exacto tæller i dag 18 fuldtidsansatte konsulenter fordelt på kontorer i København, Aarhus og Hamborg. Vi startede virksomheden i 2007 i Danmark og har i de 13 år, vi har været i gang, leveret plus 1.500 Excel- og databaseløsninger til mere end 650 kunder - heraf nogle af Danmarks største virksomheder. I 2018 åbnede vi tilmed kontorer i Tyskland. Klik her, hvis du vil vide mere om vores forretning i Tyskland.

 Martin Mark Rasmussen
CEO & Partner, København
Tlf.: +45 6179 8020
Mail: mmr@exacto.dk

 Peter Jørgen Nørvig
Partner, København
Tlf.: +45 6179 8060
Mail: pjn@exacto.dk

 Tom Kortegaard
Partner, Aarhus
Tlf.: +45 6179 8050
Mail: tko@exacto.dk

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Om exacto
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab