• CASE

    Fitnesskæde forbedrer rapportering på tværs af centre og landegrænser

RAPPORTERING MED ØGET INDBLIK I PERFORMANCE

Opgaven

Skræddersyet og licensfrit rapporteringsværktøj for flere end 160 centre

Virksomheden – en større dansk fitnesskæde – havde et ønske om at blive stærk på deres centerrapportering og øge indblikket i, hvordan de enkelte fitnesscentre performer. Det skulle være let og enkelt at tilpasse rapporteringens indhold ift. målgruppen; uanset om der rapporteres til topledelsen eller centerchefen skal data altid være relevant og fyldestgørende i forhold til det givne formål.

 

Løsningen

Brugervenlig, fleksibel løsning med let udtræk af data

exacto har leveret en skræddersyet rapporteringsløsning i Excel med automatisk udtræk fra virksomhedens økonomisystem. Løsningen er bygget med en høj grad af brugervenlighed, så det fx er let for den enkelte bruger at finde sine egne rapporter for hvert enkelt center, område og region. Det er muligt at sammenligne, hvor godt de forskellige centre performer ift. budget. Derudover kan økonomiafdelingen ved hjælp af automatisk genererede emails let distribuere rapporterne til relevante modtagere i organisationen – fx centerchefer, områdechefer og regionschefer. Løsningens fleksibilitet tilsikrer, at den rette information til enhver tid kan trækkes hurtigt ud af systemet – og dermed kan rapporteringen fungere som et vigtigt redskab, når der træffes beslutninger på topniveau.

Foruden centerrapporteringen har exacto været leverandør på fitness-kædens konsolideringsmodel, der inkluderer regnskaber fra virksomhedens underliggende datterselskaber. Modellen bygger på en enkelt Excel-fil, hvor de realiserede tal automatisk importeres fra virksomhedens økonomisystem, og økonomiafdelingen skal dermed ikke længere konsolidere tal manuelt fra massevis af Excel-filer.


Resultatet

Godt beslutningsgrundlag og hurtig konsolidering

Med exactos hjælp har fitness-kæden fået værdifuldt og nuanceret indblik i, hvor godt de enkelte centre klarer sig økonomisk. Rapporteringsværktøjet danner dermed grundlag for vigtige forretningsmæssige beslutninger. Konsolideringsmodellen er en dynamisk og robust løsning med høj dataintegritet, der gør det let og hurtigt at konsolidere koncernens samlede regnskab.


KONTAKT

Martin Mark Rasmussen
Partner
Tlf.: +45 6179 8020
E-mail: mmr@exacto.dk

"exacto har endnu engang hjulpet mig med en avanceret konsolideringsmodel. Det er nu tredje gang, hvor jeg har bedt exacto hjælpe med den type opgave i de forskellige virksomheder, jeg har arbejdet for – og også denne gang er jeg meget tilfreds med resultatet", udtaler virksomhedens CFO.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE JER? 

Har I en standard rapporteringsløsning, som ikke til fulde imødekommer jeres rapporteringskrav? Vi udvikler et skræddersyet rapporteringssystem, der matcher jeres behov.


Læs mere

SKRIV TIL OS

Tak for din besked. Du hører fra os.

Med venlig hilsen
exacto

Adresse i København

exacto A/S
Tuborgvej 5
DK-2900 Hellerup

Kontaktperson: Peter Jørgen Nørvig
+45 6179 8060
pjn@exacto.dk

Adresse i Aarhus

exacto A/S
Stadion Allé 70
DK-8000 Aarhus C 

Kontaktperson: Tom Kortegaard
+45 6179 8050
tko@exacto.dk

Genveje

Forside
Om exacto
Kontakt
Cookies
Privacy Policy

CVR: 3020 2414
Bank: Danske Bank
Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

 

BOOK EN ONLINE-DEMO
BOOK EN ONLINE-DEMO
Vil I høre mere om, hvordan vi kan afkorte jeres budgetproces?
Tilmeld jer vores 30 minutters online-demo. Her viser vi, hvordan I med exacto budgeting kan spare tid og slippe af med de mange Excel-filer, når I budgetterer.
Online-demo